Kavel verkoop

Vrijstaande- of twee-onder-één-kapwoningen

’t Suyt 2 wordt een woonwijk met 160 woningen. Daarvan worden 39 zelf-bouw-kavels aangeboden als vrijstaande woningen of twee-onder-één-kapwoningen. Dat gebeurt in 2 fases. Begin juni gaan de eerste 25 kavels in verkoop. Tien ervan zijn bestemd voor de bouw van twee-onder-één-kapwoningen en vijftien kunnen ingevuld worden als vrijstaande woning. Alle kavels kijken uit op groen en/of water. De kavels voor de twee-onder-één-kapwoningen varieren van 293 m² tot 450 m². De kavels voor de vrijstaande woningen zijn er vanaf 427 m² tot 788 m².

Interesse?

Heb je interesse in een kavel, kan je dat via de website van De Pater Makelaardij laten weten. Daar vind je ook een kavelkaart, waar je per kavel meer informatie kunt bekijken.

Belangstellenden voor een twee-onder-één-kapwoning kunnen zich samen met hun toekomstige buren als koppel inschrijven. Voor individuele gegadigden voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning die nog geen koppel hebben gevormd met toekomstige buren, organiseert De Pater Makelaardij diverse ‘match-make-events’.

De inschrijfprocedure voor de eerste 25 kavels loopt van 12 juni tot 8 juli 2024. Daarna worden de woningen via een door de notaris uitgevoerde loting uitgegeven. Hoe de loting en het verdere verkoopproces precies in z’n werk gaat is terug te vinden op www.tsuytkavels.nl

't suyt kavels logo

Voor de verkoop van de eerste 25 kavels organiseert De Pater Makelaardij een aantal inloop-momenten in het Nieuwbouw Informatiecentrum aan de Parklaan 136 in Waddinxveen. Daarnaast zijn er informatiemomenten op de bouwplaats of in Cultuurhuys de Kroon. Op donderdag 27 juni staat een speciale avond gepland: de eerste match-make avond voor de twee-onder-een-kap woningen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inloopmomenten? Dan kan je contact opnemen met De Pater Makelaardij via 0182 – 613 822 of waddinxveen@depater.nl.

Plankaart – Overzicht vrije kavels

Plankaart - Overzicht vrije kavels - Plattegrond
Plankaart - Overzicht vrije kavels - Legenda