Wonen in de groenste wijk van Waddinxveen

Vroeger stond Waddinxveen bekend om haar meubel- en papierindustrie. Tegenwoordig staat Waddinxveen te boek als grootste groeigemeente van Nederland. In vijf jaar tijd is het aantal inwoners flink toegenomen. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners. Vanuit verschillende plekken in Nederland weten mensen onze gemeente te vinden. Een prachtige ontwikkeling!

Waddinxveen ligt midden in het veenweidegebied van het Groene Hart, pal aan de Gouwe. Het mooie is dat Waddinxveen voorzieningen heeft die horen bij een stad, én de gezelligheid en saamhorigheid heeft van een dorp. Er is van alles te beleven . Binnen no-time ben je bij voorzieningen als winkels, scholen en restaurants. Er is een groot verenigingsleven voor sport en cultuur, er zijn kerken en volop mogelijkheden voor recreatie.

’t Suyt II wordt een aantrekkelijke, groene woonbuurt waar duurzaamheid leeft, energie is om te delen en u ‘natuurlijk’ woont. Dit ziet u straks terug in de openbare ruimte en in de woningen. Er komt veel groen in de wijk en het wordt klimaat adaptief en natuur inclusief ingericht. Op de gebouwen komt straks zonnepanelen, groene erfafscheidingen en natuurlijke materialen. Kortom in ’t Suyt II woont u straks ‘Natuurlijk en energiek’. Het wordt een woonwijk voor jong en oud; goed bereikbaar met de auto én met het openbaar vervoer. Logisch met de A12, de A20 en alle grote steden in de Randstad binnen handbereik. Waddinxveen heeft drie stations waarvan het station-centraal dicht in de buurt van ’t Suyt II ligt.

Heeft u al een kijkje genomen bij de toekomstige woonplek?